mandag 2. august 2010

Bjørndalen

01.08.10.

I dag skulle vi begi oss opp på Fuglefjella. Og med godt mot og TE i termosen kasta vi oss i bilen og kjørte så langt inn i Bjørndalen som mulig. Hvor vi parkerte og tok beina fatt.

Vi visste ikke helt hvor stien gikk, men vi visste vi MÅTTE over elva for å komme oss noen som helt vei mot målet.
(Veldig greit med Iphone da)

Men siden det i de siste dagene har vært så varmt og strålende sol, så viste det seg at det har blitt mye snøsmelting og at elven var vanskelig å krysse! Så når vi hadde prøvd i rundt om en times tid gav vi opp! Jeg var blitt våt på beina etter all hoppingen fra øy til øy av steiner. Så vi begge to sura oss litt når vi gikk tilbake til begynnelsen!!! Men det værste som finnes er å møte store hindringer i begynnelsen av en tur! Da mister hvertfall jeg lysten på å gå noen plass!!

Vi gikk nesten opp til bilen hvor vi fant en liten "benk" hvor vi drakk te og beundra den vakre naturen og den fine tempraturen i sola.





Også i dag var vi litt plaget av det tidspresset, for vi hadde avtale med Glenn En kollega av Steffen som vi var på avsluttningsfest for i går) hvor de ble bestemt at vi skulle se AAFK vs. Godset på Svalbar (en bar i byen). Og avspark var kl 18.00.

Vi kom tilbake i normaltid så vi rakk kampen. Å tror dere det ble seier da????? NEIIIDA!!!! Men det var uansett en koselig kamp men en kald Corona, Nachos m/dip, friterte løkringer, Smågodt og Jalapenjos popps m/ost. Og MEGET kjekt selskap av Steffen, Glenn og Emil! Så jeg klager ikke! Dagen ble avsluttet med en episode av True Blood før senga ropte!

Alt i alt en grei helg, men mye utfordring som ikke gikk helt etter planen! Men Takk for turen! Vi skal prøve igjen om en måneds tid! I håp om at elven er mindre!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar