tirsdag 16. november 2010

Steffen`s nye fremkomstmiddel!

Ja nå har snøen lagt seg godt ned på bakken, så ENDELIG har Steffen fått scooteren sin ut fra sommerleir! Han har gått og klødd i fingrene etter hvert som snøfnuggene har landet på bakken. OG NÅÅ har det endelig skjedd!

Steffen har kjøpt en Arctic Cat av et slag! Husker ikke hvilken merke, bare at det er en 2008 modell og at det er en touring! Slik at jeg kan få sitte på når vi skal på tur! Det er til å med varme i setene og på håndtakene! Deilig når man skal på langtur! Og det håper jeg det blir mange av etter jul når scooter sesongen begynner for fullt!

Her er hvertfall noen bilder av Scooteren og fra våre første lille tur litt inni Adventdalen!

CIMG2851

CIMG2845

CIMG2848

Vi har begge kjøpt oss stiiilige Scooterdresser, så pass vi ikke fryser når vi er på tur! Men det kuleste av alt er jo hjelmene vi har… SKIKKELIG Darth Vader preg over det!

CIMG2855

Tøffinger på tur…

CIMG2850CIMG2849

 

Gleder meg kjempe masse til å ta dere med på langturer i dette nydelig vinterlandskapet på toppen av verden Hett smilefjes

 

Klem Izzie



pssst..ikke vær redd for å legge igjen kommenterer på innleggene mine!

1 kommentar:

  1. Så kjekt å lese om alt du finne på der nord på Svalbard! :) Og turen til Thailand såg jo berre heilt fantastisk ut! Du e heldig du ja..
    Ej for min del jobba og står på. Men no vart ej å en kompis fra jobben så lei av mas og tjas at vi tek oss fri ca ei veke og reise til Marrakech om to veke :D Yei! Blir godt å komme oss vekk litt..!
    Blir kjekt å sjå dej igjen til jul i Granlida!
    Stor klem fra Hanne :)

    PS: Kjem forhåpentligvis noke lite til dej i posten snart ;)

    SvarSlett